Minőségi szolgáltatás felsőfokon!
Rólunk mondták

Rólunk mondták

 • Nagy szerencsémnek tartom, hogy Önöket választottam budaörsi házam központi porszívó rendszer kiépítéséhez. Interneten kerestem kivitelezőket és 5 ajánlattevő közül döntöttem a cég mellett. Ajánlatuk szakszerűsége és árfekvése kiemelkedett a többi közül. Ezen pozitívumokat a megvalósítás teljes mértékben alátámasztotta. Minden egyedi kívánságomat figyelembe vették és mind minőségben, mind pedig határidőben kifogástalanul oldották meg a feladatot.
  P. Kristóf
  központi porszívó
 • Én egy régebben épült házban élek, tehát a felújítás, korszerűsítés folyamatos tevékenység nálam, ezért mindig van újabb fejlesztési feladat. A Splendid Design céget nekem az egyik kollégám ajánlotta, mikor központi porszívóst kerestem évekkel ezelőtt. A munkát jól végezték el, és a későbbiek folyamán – látva munkájuk minőségét – a garázs, valamint a kertkapu elkészítését és motorizálását is rájuk bíztam. Jó szívvel ajánlom a céget minden építkező embernek.
  BG
  központi porszívó
 • Olyan boldog vagyok, imádom a házunk. A gépésztervezőnk által készített terveket elküldtük a Splendid szaktanácsadójának és szuper klassz Tqd szellőztetőt javasolt számunkra. A zárt ablakok miatt kevesebbet kell takarítani, nem jön be bogár, szúnyog, amit a gyerekek is külön élveznek. Jó levegő van mindig és sokféleképpen tudjuk programozni a rendszert! Hatalmasakat alszunk és pihenten ébredünk. A céget és a szellőztető rendszert is csak ajánlani tudom mindenkinek!
  Ferenczy Sarolta
  szellőztető rendszer
 • Köszönjük a precíz és szakszerű tájékoztatást a cégnek. A legoptimálisabb hővisszanyerős szellőztető rendszerrel gazdagodott Pilismaróti házunk. Külön köszönet az építészünknek, aki betervezte a házunkba a szellőztetést. Az elején sokat gondolkoztunk, hogy szükségünk van e rá, de maximálisan elégedettek vagyunk vele és nagyon jól döntöttünk. Mindenkinek csak ajánlani tudom azt, hogy ne spórolja le házából a szellőztetőrendszert, mert később biztosan megbánja.
  Zantos H.
  Tqd szellőztető rendszer
Otthon felújítási támogatás

Iratkozzon fel csatornánkra!
Kövess minket a Facebookon!
Legfrissebb hír
Nyereményjáték - Németh Beáta beszámolója
2022-02-22
Nyereményjáték - Németh Beáta beszámolója
Art Hotel wellness élménybeszámoló a Splendid Design nyertesétől.
Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg a telefonszámát:

* Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
Keresés

Küldjön üzenetet!

Segíthetünk?

Írjon nekünk és hamarosan keresni fogjuk!

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
2030 Érd Rekettye utca 34.