Minőségi szolgáltatás felsőfokon!

Hasznos kiegészítők

A központi porszívó kiegészítő tartozékai megkönnyítik és még komfortosabbá teszik a takarítást. Nálunk minden hasznos kiegészítőt, fali csatlakozót, szemétlapát adaptert, takarító készletet, falba rejthető intelligens takarító tömlőt, takarítófejet, szerelési anyagot, vagy akár alkatrészt megtalál, mely a központi porszívóhoz szükséges, elengedethetetlen, designos vagy kényelmi funkciót biztosít.

Fali csatlakozók

A Splendid Design kínálja Magyarországon a egyik legszélesebb fali csatlakozó típusválasztékot, annak érdekében, hogy minden felhasználó megtalálja az otthonához leginkább illő, designos és legújabb szerelvényt. A felszerelhető fali csatlakozó típusa függ a beépített szerelőlaptól. A pontos típus kiválasztásához mindig kérje kollégánk segítségét!

         

Csőrendszer tisztító golyó

Általunk nem csak az otthonát, de csőrendszerét is tisztán tudja tartani.

A tisztító golyó használata olyan könnyű, mint a porszívózás.

A központi porszívó rendszeren ezt a speciálisan, erre a célra kifejlesztett műanyag burkolatú és műanyag tüskékkel ellátott tisztítógolyókat átengedi a rendszeren. 

Semmi mást nem kell tennie, mint a markolat végén lévő csőre ráhúzni a tisztító golyó üvegcse végét és elindítani a porszívót. A központi porszívó szívóerejének köszönhetően 50 másodperc alatt átpörög a tisztító golyó az antisztatikus csőhálózaton és minden megrekedt koszt tökéletesen kitakarít.

Gyűrűcsapda ciklon szűrő tartály

Nagyon praktikus és közkedvelt kiegészítő eszköz a takarítás során a gyűrűcsapda ciklon tartály használata. 

A gégecsőn lévő előszűrő tartálynak is szokták nevezni. A takarítócsőhöz csatlakoztatott gyűrűcsapda ciklonikus tartálya a nagyobb tárgyakat felfogja a porszívózás során. Abban az esetben, ha a porszívó beszívja ékszerünket vagy akár a lego darabokat, az sem jelent problémát, mert ezzel a szűrővel könnyűszerrel csapdába ejtheti, felfoghatja.

Olyan mint egy "pohár", tartály, melyet a takarítást követően egyszerűen kiönthet a kültéri szemetesbe. Miután leállítottuk a központi porszívót kiemeljük egyszerűen és könnyedén a beporszívózott tárgyakat.

Fali porszívó

A flexibilis tisztítókefe innovatív kiegészítő megoldás minden egyes központi porszívó rendszerhez. Leginkább ajánlott gardróbba, szekrénybe, konyhába, fürdőszobába, bejárati ajtó közelébe vagy akár garázsba elhelyezni.

A fali porszívó egyszerűen felszerelhető és azonnal használható.

A tisztítókefe egyben ruhatisztító is, ami egy igazi szobainas, mellyel hajszálak, szöszök, állati szőrszálak és egyéb szennyeződések könnyűszerrel eltávolíthatóak a ruháról induláskor vagy akár a hazaérkezést követően.

A fali porszívó kompatibilis szinte minden központi porszívó rendszerrel.

Kandalló tisztító porszívó

Az univerzális kandalló tisztító egy igen hasznos kiegészítő tartozéka otthoni porszívójának. Nincs szálló por, nem kell végigcipelnie a lakáson keresztül az összetakarított hamut.

Ezzel az adapterrel könnyedén és kényelmesen feltakaríthatja kandallójában, cserépkályhájában vagy más tűzterében (pl. grillező) keletkezett (kihűlt!) hamut.

Amikor megtelt a tartály egyszerűen csak lecsatolja a tetejét és kiönti annak kihűlt tartalmát a hulladéktárolóba. A készülék nagy teljesítményű motorral, fém szívófejjel és 2 lépcsős szűrőrendszerrel működik.


Szemétlapát adapterek

A háziasszonyok munkája jelentősen megkönnyíthető a szemétlapát adapter beépítésével, amit a konyhaszekrény, az előszoba szekrény lábazatába vagy a bejárati ajtó mellett építünk be.

Az eléje húzott morzsákat (morzsa, liszt, cukor, stb.), vagy a cipőkről lehullott sarat, szennyeződést egy seprű segítségével pillanatok alatt be lehet ide söpörni, így feleslegessé válik a takarítócső elővétele. 

Gégecső védő huzat

A nagyobb biztonság érdekében érdemes gégecső védő huzatot használni a takarítás során. Minden takarítócsőnek van egy recés szerkezete, ami a bútorokat, falakat és ajtókereteket megsértheti, a felszínüket akár feltépheti.

A huzatnak köszönhetően biztonságosabb a bútorok és falak között manőverezni. Szükség esetén a kicipzározást követően gond nélkül eltávolítható és mosógépben egyszerűen kimosható. Megrendelhető 9m, 12m, 15m huzat az alap védőhuzattól a prémium minőségű huzatig.

 

Állatszőr eltávolító kefe

Az állatszőr eltávolító kefe a kisállatok szőrének kifésüléséhez nagyon praktikus segítség.

Hatékonyan eltávolítja a macska- és kutyaszőr szálakat a mélyebb rétegekből is úgy, hogy nem lesz tele szőrszállal a padló.

Ez a kiegészítő kefe az állatkozmetikákban is népszerű termék és feltételenül ajánlott.

Kiegészítő termékeinket tekintse meg és próbálja ki az Érd-i bemutató termünkben!

Otthon felújítási támogatás

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg a telefonszámát:

* Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
Kövess minket a Facebookon!
Iratkozzon fel csatornánkra!
Keresés

Küldjön üzenetet!

Segíthetünk?

Írjon nekünk és hamarosan keresni fogjuk!

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
2030 Érd Rekettye utca 34.