Minőségi szolgáltatás felsőfokon!
Legújabb fejlesztésű újgenerációs TQD Ventilus SE szellőztető gép

Újgenerációs TQD Ventilus SE szellőztető gép

A TQD Ventilus 390 SE újgenerációs szellőztető gép extra tulajdonságokkal és funkciókkal a légtechnikai üzletágban első osztályú termék, mely a legkorszerűbb technológiai vívmányokkal rendelkezik. A korábbi Ventilus 390 HE szellőztető gépet a lengyel mérnökök továbbfejlesztették és létrehozták a Ventilus 390 SE szellőztető gépet üvegkijelzős érintőképernyővel és okos otthon protokoll támogatással. 

Az új üvegkijelző érintőképernyő a legmodernebb nanotechnológiai eljárással készül, mely időálló és karcálló. Mindemellett könnyedén simul rá a készülékre.

A XXI. században az egyik alapvető elvárás, hogy a mindennapjainkat a lehető legkényelmesebbé tegyük. Szeretünk mindent automatizálni, azonnal elérni,  vezeték nélkül és komplexen működtetni. Otthonunkban számos technikai berendezést okos otthon megoldással interneten keresztül (mobil telefon, laptop, tablet) távvezérelve használunk, mint például villany, gáz, garázskapu, kertkapu, digitális eszközök és természetesen a szellőztető rendszert is.

A saját fejlesztésű applikáció használatával bármikor szabályozhatja és módosíthatja kedve szerint a hővisszanyerős szellőztető rendszerének beállításait.

  • Könnyen kezelhető magyar menürendszer
  • Időzítési lehetőségek
  • Időzítésenként választható 3 sebesség fokozat
  • Nyaralás-szabadság funkció
  • Extra szellőztetési lehetőség
  • Kandalló funkció
  • Nagyfokú szabályozhatóság
  • Felhasználóbarát

Válassza a jelen és a jövő energiatakarékos prémium minőségű Tqd Ventilus 390 SE szellőztető rendszert, amely legnépszerűbb a nemzetközi viszonylatokban is.

Otthon felújítási támogatás

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg a telefonszámát:

* Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
Kövess minket a Facebookon!
Iratkozzon fel csatornánkra!
Keresés

Küldjön üzenetet!

Segíthetünk?

Írjon nekünk és hamarosan keresni fogjuk!

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
2030 Érd Rekettye utca 34.