Minőségi szolgáltatás felsőfokon!
Legkorszerűbb csúcsminőségű megoldások

Legkorszerűbb csúcsminőségű megoldások

Professzionális és prémium minőségű terméket és szolgáltatást biztosítunk a piaci igények felett.

A XXI. században alapvető követelmény és igény az új családi ház, lakás, vagy bármely intézmény tervezésénél az épületbe terveztetni a központi porszívó csőhálózatot, az intelligens hővisszanyerős légtechnikai rendszert és megújuló energiaforrásokat. A közel nulla energiafogyasztás, a maximális komfort, kényelem, az optimális levegő áramlás és a hosszú távú életminőség elérése érdekében.

Rendkívül fontos, hogy építkezés előtt átlássa megálmodott otthonát, melyet az építészeti vázlat,- és látványtervek biztosítanak.

Miért fontos a tervezési koncepció összeállításánál a tervrajzba beletenni a légtechnika rendszert és a központi porszívó csőhálózatát?

Mit kell végiggondolni a korszerű épület tervezésnél, amikor családi házat, lakást vagy bármilyen épületet tervezünk?

A tervezés sosem egyszerű feladat, hiszen nem elég a stílusos elképzeléseknek megfelelni, vagy akár annak, hogy energiatakarékos legyen az épület, de számos életminőséget biztosító rendszert is tartalmaznia kell az épületnek! A rengeteg műszaki megoldás és a funkcionalitás mellett, rendkívül hasznos végiggondolni, hogy mik azok a kényelmi lehetőségek, melyek megkönnyítik és komfortossá teszik mindennapjainkat. Elengedhetelen figyelmebe venni az életritmusonkra szabott lehetőségeket, az igényeinkhez igazodva.

A központi porszívó rendszer csőhálózatának kiépítése által megragadja a lehetőséget, hogy a későbbiek során bármikor központi porszívó rendszere legyen. A csőhálózat kiépítését követően már nem kell vésni, fúrni, hanem bármikor egyszerűen és könnyedén beüzemelhető a a piacon legkiválóbb Tqd központi porszívógép.

A hővisszanyerős szellőztető rendszer kiépítése során, nemcsak a passzív házaknak van szüksége szellőztetőrendszerre, hanem mindenkinek érdemes már az építkezés során a tervezési fázisnál prémium minőségű szellőztetőrendszert kialakítani. Az új építményeknél a födémekbe tervezi a gépész a légtechnikát, míg felújításnál a leggyakoribb megoldás gipszkarton vagy álmennyezet borítás mögé elhelyezni a szellőztetőrendszer flexibilis és antisztatikus anyagot tartalmazó légtechnikai csöveket.

Vannak, akik lefaragják ezen költségeket és később nagyon megbánják, hiszen nemcsak a kényelmi funkció és az energiamegtakarítás végett fontos, hanem növeli értékét és időállóságát is otthounknak.

Intelligens otthon

A megoldás kulcsa az intelligens otthon kiépítésében rejlik, mely komfortosan átformálja életét.

Az okos otthonokban az elektronikus berendezések előprogramozást és távvezérlést tesznek lehetővé. Az elektromos funkciók központilag vagy interneten keresztül, mint például okostelefonról vezérelhetők, ez által a beépített funkciók teljes körű távoli vagy helyi felügyeletet és ellenőrzést biztosítanak. A megtakarítás és hatékonyság kulcsa az átfogó szabályozhatóságban rejlik, melyet az intelligens otthon kiépítése biztosít, a korszerű technológiai fejlesztéseknek köszönhetően. A komplex elektronikai rendszer megfizethető, beszerezhető és hosszú távon a kényelem mellett egyértelmű megtérülést nyújtanak.

Otthon felújítási támogatás

Iratkozzon fel csatornánkra!
Kövess minket a Facebookon!
Legfrissebb hír
Nyereményjáték - Németh Beáta beszámolója
2022-02-22
Nyereményjáték - Németh Beáta beszámolója
Art Hotel wellness élménybeszámoló a Splendid Design nyertesétől.
Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg a telefonszámát:

* Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
Keresés

Küldjön üzenetet!

Segíthetünk?

Írjon nekünk és hamarosan keresni fogjuk!

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
2030 Érd Rekettye utca 34.