Minőségi szolgáltatás felsőfokon!
Jelentős energiát spórol a szellőztető rendszerrel

Energiatakarékos megoldást biztosít a szellőztető rendszer

A XXI. században alapvető követelmény és igény az új családi ház, lakás vagy intézmény tervezésénél az épületbe terveztetni a központi porszívó csőhálózatot, szellőztető rendszert és a megújuló energiaforrásokat. A közel nulla energiafogyasztás, a maximális komfort, a kényelem, az optimális levegő áramlás és a hosszú távú életminőség javítás elérésének érdekében.

Miért fontos a tervezési koncepció összeállításánál a tervrajzba beletenni a légtechnika rendszert és a központi porszívó csőhálózatát? Mit kell végiggondolni a korszerű épület tervezésnél, amikor családi házat, lakást vagy bármilyen épületet tervezünk?

Rendkívül fontos, hogy építkezés előtt átlássa megálmodott otthonát, melyet az építészeti vázlat,- és látványtervek biztosítanak.

A tervezés sosem egyszerű feladat, hiszen nem elég a stílusos elképzeléseknek megfelelni, vagy akár annak, hogy energiatakarékos legyen az épület, de számos életminőséget biztosító rendszert is tartalmaznia kell az épületnek! A rengeteg műszaki megoldás és a funkcionalitás mellett, rendkívül hasznos végiggondolni, hogy mik azok a kényelmi lehetőségek, melyek megkönnyítik és komfortossá teszik mindennapjainkat.

Intelligens otthon

A megoldás kulcsa az intelligens otthon kiépítésében rejlik, mely komfortosan átformálja életét. Az okos otthonokban az elektronikus berendezések előprogramozást és távvezérlést tesznek lehetővé. Az elektromos funkciók központilag vagy interneten keresztül, mint például okostelefonról vezérelhetők, ez által a beépített funkciók teljes körű távoli vagy helyi felügyeletet és ellenőrzést biztosítanak.

A megtakarítás és hatékonyság kulcsa az átfogó szabályozhatóságban rejlik, melyet az intelligens otthon kiépítése biztosít, a korszerű technológiai fejlesztéseknek köszönhetően. A komplex elektronikai rendszer megfizethető, beszerezhető és hosszú távon a kényelem mellett egyértelmű megtérülést nyújtanak.

A 2021-től szigorodó szabályozás értelmében az új építésű épületek és az ingatlan jelentős felújítása esetén kötelező elérni legalább a BB energiaosztályt, azaz a "közel nulla" energetikai minősítést.

Az új épületek maximális energiafogyasztása 100 KWh/m2a (kilowattóra-per-négyzetméter-év) lehet. Minél kisebb ez a szám, annál gazdaságosabb energiafogyasztást ér el az építmény. Az új épületek teljes energiafogyasztását szabályozza ez a közle nulla energiaelvárás követelményszintje.

Az összesített energetikai jellemző az adott épület egy négyzetméter alapterületére jutó, egy évi energiafogyasztást fejezi ki. Ez az érték számításba veszi az épületgépészeti berendezések hatásfokát, a szabályozást és a felhasznált energiahordozókat.

A közel nulla energetikai minősítés a hővisszanyerős szellőztető rendszerrel érhető el, mely biztosítja a fajlagos hőveszteség leghatékonyabb elérését.

Miért érdemes korszerűsíteni?

Tanácsok

Már az épület tervezési szakaszában fontos az energetikai kalkuláció, hogy az új építmény megfelejen a közel nulla energiaigény követelménynek.

A Splendid Design Kft. által forgalmazott Tqd Ventilus szellőztető gép professzionális innovatív termék, mely számos extra funkcióval rendelkezik és a piaci igényeknek megfelelően prémium minőséget biztosít.

 

 

 

Otthon felújítási támogatás

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg a telefonszámát:

* Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
Kövess minket a Facebookon!
Iratkozzon fel csatornánkra!
Keresés

Küldjön üzenetet!

Segíthetünk?

Írjon nekünk és hamarosan keresni fogjuk!

Elfogadom az Adatvédelmi szabályzatot és a Szerződési feltételekben foglaltakat.
2030 Érd Rekettye utca 34.