Öntözőrendszer előnyei

Miért fontos az egészséges kert?
Mert gyönyörködtet, egészségünket védi, emeli otthonunk értékét. Leköti a port, tisztítja a levegőt, természetes hűtést és kitűnő teret ad a játékhoz, családi programokhoz. A legtöbb kerti növény, a gyep megfelelő feltételek mellett magától fejlődik, de a legfontosabb feltételeket biztosítanunk kell!

images2

Üde, zöld gyep…

Mit nyújt Önnek egy automata öntözőrendszer?

  • Nyáron a napi munkából hazatérve egy egészségesen zöld, üde kert látványa fogadja és nem kell éjfélig locsolni a kertet, hogy ilyen szép legyen!
  • Olyan könnyen és pontosan programozható, a kert használatát nem zavaró berendezése van, amely nemcsak a kert esztétikai és használati értékét növeli, hanem az egész ingatlan piaci értékét is.
  • Nem kell aggódnia a nyaralás alatt sem, hogy kiszárad a kertje, mert a rendszer ezalatt is folyamatosan öntöz!
  • Nem lesznek kellemetlen percei, amikor a horribilis vízszámlát tanulmányozva rájön, hogy az éjszakánként ottfelejtett „bólogatós” öntözőfej ilyen sokat tud fogyasztani.

A legtöbb kerttulajdonos azt tapasztalta, hogy kertjükben növények sokkal látványosabban, gyorsabban nőnek, fejlődnek az öntözőrendszer kiépítése után mint előtte.

slideshow_irrigation_016_1

A kert öntözés alatt…

Biztos rengeteg kérdés fogalmazódott meg Önben az öntözőrendszerrel kapcsolatban. Hívjon minket, írjon nekünk szívesen válaszolunk!

Telefonszámaink: 06-20-299-1533 és 06-20-946-6698
Fax: 06-23-371-645
E-mail cím: splendid@t-online.hu

Kapcsolat>>

tovább a topontozo.hu-ra még több információért>>

 

Powered by WordPress | Designed by: splendiddesign.hu
Köszönjük a WordPress használatát | WordPress használati útmutatók: WordPress kezdőknek