Miért éppen TORO?

Mert:

308-200x-1-_toroEllenőrzött a teljesítménye:
A Toro® termékek támogatják a megbízhatóságot és üzembiztosságot.
Egy új technológia kifejlesztése nagyon nagydolog, azonban, hogy az úgy is működjön, ahogyan elvárják az már más. A tesztelés a fejlesztési folyamat elengedhetetlen része. Csúcsminőségű berendezések, számítógépes modellezés és teljesítmény tesztek alkalmazásával – az visszajelzések felhasználásával – a Toro folyamatosan fejleszti és javítja az öntözéstechnikai vállalkozóktól kapott értékes öntözéstechnikai berendezéseket.Ha egy öntözőrendszerbe szeretne beruházni, akkor a TORO termékeit nyugodt szívvel választhatja, biztos lehet benne, hogy meg fog felelni még a legmagasabb elvárásainak is.

.Vízgazdálkodási megoldásokat fejlesztenek:

A Toro folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, melyek elősegítik a víz hatékony felhasználását. Ez gyakran vezet újabb fejlesztésekhez, melyek a meglévő rendszereket jobbá teszik. Ilyenek pl. az esőérzékelők, melyek eső esetén elzárják a szórófejeket.

Folyamatosan tesztelnek:
A kaliforniai Riverside-i kutatóközpont számos olyan tesztterülettel rendelkezik, ahol pontos mérések végezhetők a szórásképet és a vízeloszlást illetően. A mérések kiértékelésével folyamatosan javítanak például a szórófejek vízelosztásán, a kijuttatott csapadékegyenletességén. Megbízható szolgáltatás, hiteles emberek.

Minőséget képvisel:

Amelyet az amerikai technika és precizitás garantál. A TORO cég a 60 éves gyártási, és 30 éves öntözéstechnológiai gyakorlatával a legmagasabb minőségi igények kielégítésére törekszik. Bizonyítékul szolgál a tény, hogy a 100 legnagyobb amerikai golfpálya közül 70 esetben TORO rendszert használnak.

Kedvező az ára:
Melyet igyekeztünk a magyarországi konkurens termékek árszínvonala alá szorítani, hogy Önnek érdemes legyen a TORO-t választani.

Maximális segítségnyújtás jár a termékekhez:
Cégünk minden esetben az ügyfél érdekeit tartja szem előtt. Ha bármi problémája lenne az öntözőrendszerrel, vagy használatával, munkatársaink a lehető legrövidebb idő alatt segítenek a probléma megoldásában.

Garancia:
A TORO alkatrészekre az átadás napjától számított 24 hónap teljes körű garanciát adunk, míg a nem TORO alkatrészekre 1 év a garancia.

Biztos rengeteg kérdés fogalmazódott meg Önben az öntözőrendszerrel kapcsolatban. Hívjon minket, írjon nekünk szívesen válaszolunk!

Telefonszámaink: 06-20-299-1533 és 06-20-946-6698
Fax: 06-23-371-645
E-mail cím: splendid@t-online.hu

Kapcsolat>>

Tovább a topontozo.hu-ra még több információért>>

Powered by WordPress | Designed by: splendiddesign.hu
Köszönjük a WordPress használatát | WordPress használati útmutatók: WordPress kezdőknek