Újdonság

Keresse fel Webáruházunkat a WEBSHOP gombra kattintva:

webshop ikon az oldalra

INDÍTSA KÖZPONTI PORSZÍVÓJÁT
TÁVVEZÉRELT GÉGECSŐVEL!

flisy-400-x-220.jpg

.

Sistem Air örömmel mutatja be az első távvezérelt gégecsövet, amely gyökeresen megváltoztatja a tradicionális takarítási szokásokat

Használjon ön is Flisy távvezérelt markolatot ÖRÖK GARANCIÁVAL!

 

Ha van már takarítócsöve és csak a távvezérlést szeretne hozzá, akkor elegendő a Flisy markolat és csővég amit a már meglévő takarítócsövéhez könnyedén hozzáilleszthet.

 

 

Flisy.jpg

Nincs szükség beépített vezérlőkábelre! A gégecső sokkal kezelhetőbb és strapabíróbb a használat során. Az alkalmazott elektronikus alkatrészekre ÖRÖK GARANCIÁT nyújtunk: csak a kimerült elemeket kell cserélnie

Flisy2-210-x-190.jpg

Flisy távvezérelt gégecső valamennyi központi porszívó rendszer falicsatlakozójához illeszkedik, ahol ki van építve a vezérlőhálózat.
A gégecső egy sokéves tervező munka eredménye, amely ötvözi magában a Sistem Air sokéves piaci tapasztalatait: egy olyan termék, melyben együtt van jelen technológia és designt, ergonómia és funkcionalitás.

.

.

.

 

Flisy_merleg-230-x-130.jpg

A távvezérelt technológiának köszönhetően a gégecsőből eltűnt a beépített elektromos kábel, ezzel jelentősen könnyebbé és kezelhetőbbé vált Mozogjon szabadabban otthonában takarítás közben is. Flisy:- 40% súly

.

..

 

Flisy_kenyeres-200-x-213.jpg

Hajlított nyél
Ergonomikus kialakítás és egyedi olasz design, melyben egyesül praktikusság, könnyed kezelhetőség eddig soha nem látott mértékben.

Bármikor be- és kikapcsolhatja központi porszívóját a takarító nyélen található kapcsoló segítségével: szabadon intézheti egyéb dolgait immár takarítás közben is.

.

.

.

.

ELECTROLUX-BEAM KÖZPONTI PORSZÍVÓGÉPEK LCD KIJELZŐVEL!

Beam_Platinum_395LCD-149-x-357.jpg

Egyedülálló megoldás a piacon! Gondos tervezői munkának köszönhetően a BEAM kínálata új, LCD kijelzővel ellátott központi porszívó gépekkel bővült. A mérnökök most is arra törekedtek, hogy a végfelhasználók életét még kényelmesebbé, egyszerűbbé tegyék.
Így az immár 50 éve működő és piacvezető BEAM a folyamatos fejlesztésekkel, újításokkal még több elégedett ügyfélhez tudja eljuttatni termékeit.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 powerful_up-177-x-159.jpg

Mit mutat az LCD kijelző?
-Légteljesítmény, szívóerő
-Tartály telítettsége
-Hiba kijelzés, szerviz szükségessége
-Teljes működési idő, üzemóra
-Pontos idő
-Hőmérséklet

.

LCD kijelzővel rendelhető gépek:

Beam_Platinum_385LCD-98-x-299.jpg

.

 

..

.

.

.

.

.

.

-


Vroom®
Szekrénybe, gardróbba építhető flexibilis gégecső

.

 

.

.

vroomminden-477-x-154.jpg

Már kapható a szekrénybe, gardróbba építhető flexibilis gégecső, amely megkönnyíti a napi takarítást. A takarításhoz szükséges tömlő könnyedén kihúzható a szekrényből és automatikusan vissza is megy a helyére. A gégecső hossza maximum 7m.

Cikkszáma: VP450WD

 

vroommindenkep-477-x-332.jpg

.

Kandalló tisztító!

2858-200-x-152.jpg

Nagyon praktikus a kandallók takarítására. A tartály segítségével a finom por és hamu nem a csőrendszeren megy keresztül, hanem a tartályban lerakódik. Így biztossan nem tömíti el a központi porszívó gép szűrőrendszerét. Ennek segítségével a kandallóból a hamu pormentessen kiporszívózható.

Powered by WordPress | Designed by: splendiddesign.hu
Köszönjük a WordPress használatát | WordPress használati útmutatók: WordPress kezdőknek