Központi porszívó leírása

Mivel nyújt többet a központi porszívó redszer a hagyományoshoz képest?

- Nagy szívóerővel rendelkezik;
- A legfinomabb porszemcséket és atkákat is eltávolítja;
- Könnyű, mert nem kell a nehéz, sok esetben vízzel teli gépet magunk után húzni, vagy a lépcsőn cipelni;
- Csendes, mert a központi gép, egy semleges helyen (pl.: kazánház, pince, garázs, stb…), van elhelyezve;
- Nem fújja vissza a levegőt a lakás légterébe, hanem a szabadba vezeti ki, evvel jelentőssen csökkenti a poralergiás tüneteket,
- Kb.: 3-4 havonta kell csak a porgyűjtő tartájt üríteni;

.

hazcsorendszer21.jpg

A központi porszivó rendszer egy falba épített, külső csatlakozással ellátott csőhálózatból, és egy fixen felszerelt nagy szívóerejű központi porszívógépből áll. A központi porszívógépet célszerű olyan helyre telepíteni (pince. garázs, stb.), ahol nem okoz gondot a gép zaja, illetve ahonnan a gép által beszívott levegő a szabadba vezethető. A takarítást rendkívül hatékonnyá teszi, hiszen a beszívott levegőt nem a légtérbe fújja vissza így jelentősen csökken a bútorokra leüllepedő por mennyisége. Nem is beszélve a sokszor allergiás tüneteket okozó poratkákról, amelyeket a központi porszívó rendszer szintén hatékonyan távolít el..

porszivo1.jpg

A háziasszonyok munkáját jelentősen megkönnyíti a konyhai szemétlapát adapter beépítése, amely a konyhaszekrény lábazatába van beépítve. Az adapter szintén a rendszer része, így az eléje söpört morzsákat, kisebb konyhai szemeteket egy kar elfordításával egyszerűen beszippantja.

A központi porszívó rendszer már nem csupán kertes házakban alkalmazható, de lakótelepi lakásokba is beépíthető. A központi gépet akár az erkélyre, akár a lakótérbe helyezzük, a legfontosabb, hogy a beszívott levegő az allergiát okozó anyagokkal együtt a szabadba távozhasson. Ez csak a központi porszívó rendszerrel érhető el.

porszivo4.jpg

Irodai felhasználás: A központi porszívó rendszer zajmentes, gyors, fizikailag megkönnyíti a takarítást, hiszen nem kell a nehéz takarítógépet és az elektromos zsinórt magunkkal vinni, és szintek között mozgatni. A különböző takarítófejekkel a legkisebb sarkot is el lehet érni.

Autóipari felhasználás: A központi porszívó rendszer speciális kialakítása révén fényezőműhelyekben tökéletes porelszívást biztosít. Gépkocsi szervízekben jelentősen megkönnyíti a gépjárművek takarítását.

A rendszer az alábbi területeken is kivállóan alkalmazható:

porszivo2.jpg

1. Kommunális intézményekben leginkább a vizes rendszer alkalmazható, hiszen így a fertőtlenítés hatékonyan és könnyen megoldható.
2. Ipari üzemekben is rendkívül praktikus a központi porszívó rendszer használata, mivel a különböző funkciójú szívó fejek szinte minden fajtájú és méretű felületen alkalmazhatók.
3. A rendszerre csatlakoztatható szívófej segítségével a fogtechníkai laborokban keletkezett csiszolás apró szemcséi gyorsan és hatékonyan eltávolíthatók.
4. Szállodákban, panziókban a gép zaja nem zavarja a vendégek nyugalmát, így a takarítás szinte észrevétlen és gyors.

A központi porszívórendszer előnyei:

 atka1-2-105-x-118.jpg

A beszívott levegő a szabadba távozik, ezáltal megszűnik az állandó porkörforgás.
- A legfinomebb porszemcséket és a sok allergiás panaszt okozó poratkákat is eltávolítja.
- Jelentőssen csökkenti a poralergiás tüneteket.
- Csendes, mert a központi porszívógép a háznak egy semleges részébe van elhelyezve (garázs, pince, stb…)
- A gépet nem kell magunk után húzni, ami különössen előnyös például egy lépcső takarításakor.
- Nagy szívóerővel rendelkezik.
- A 9 m hosszú, könnyű takarító gégecső segítségével jelentőssen gyorsabb a takarítás, hiszen egy fali kiállásról, 3, 4, esetleg 5 helység is folymatossan kiporszívózható.
- A hosszú gégecső segítségével még a szekrények tetején leülő port is könnyedén fel lehet porszívózni.


A továbbiakban felmerülő kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal. Vegye igénybe ingyenes árajánlat kérési lehetőségünket és díjmentes helyszíni felmérésünket!

Powered by WordPress | Designed by: splendiddesign.hu
Köszönjük a WordPress használatát | WordPress használati útmutatók: WordPress kezdőknek