Hörmann személybejárós garázskapuk

Személybejárós garázskapu ajtó magas-küszöb nélkül.

Felesleges mindig az egész kaput kinyitni.
Ez a kapu/ajtó kombináció akkor ajánlható, ha nincs hely a mellékajtónak. A személybejáró kapuajtókat duplafalú, hőszigetelt, LPU40 típusú acél szekcionált kapukhoz kínáljuk, Woodgrain felülettel.

Személybejáró-ajtó magas-küszöb nélkül. Így könnyedén bejut a garázsba, 4000 mm kapu szélességig gyártjuk.
A nemesacél küszöb középen 10 mm, a széleken 5 mm vastagságú. Így, a megbotlás veszélye jelentősen csökken, továbbá a kerékpárokat is egyszerűbben lehet kihozni a garázsból.

12.jpg

Az alumínium ajtókeret szériában natúr eloxált, opcionálisan a kapu színével azonos színre festhető.
Decograin® felületű kapuknál , aranytölgy és mahagóni színekben külön igény esetén a kereteket a dekorfóliához illő lakozott kivitelben szállítjuk. Természetesen a személybejáró ajtó kerete valamint az egész ajtólap a szabadalmaztatott ujjbecsípődés védelemmel van ellátva a kézzel történő véletlen benyúlás ellen. A felső kapulamella végig, az ajtó tartományában is homloktömítéssel van ellátva.

sorompo.jpg

Figyelem: az alacsonyküszöbös, személybejárós garázskapu esetén a biztonság növelésének az érdekében, ajánljuk az opcionálisan rendelhető VL2-es típusú előlfutó fénysorompó használatát.

.

.

.

.

mkazettas.jpg

A személybejárós garázskapu ajtók általában kifelé nyílnak, és középre rendezettek. 3500 mm kapuszélesség felett (M-kazettás 3000 mm felett) lehetséges nem középre rendezés, illetőleg követelmény bizonyos esetekben.

.

.

.

.

.

.

Fa.jpg

A személybejáró garázskapu ajtós, Decograin® felületű kapuknál külön igény esetén a kereteket a dekorfóliához illő lakozott kivitelben szállítjuk.

.

.

.

.

.

.

.

vasalatok.jpg

Garázskapu vasalatok:
Felső ajtócsukó, hengerzárbetéttel ellátott bevésőzár, oválrozettás kilincsgarnitúra.

.

.

.

.

belsoretesz.jpg

A személybejáró ajtókkal ellátott garázskapukon kívül nincsen kapufogantyú. Ezek a kapuk belül reteszelődnek.

Powered by WordPress | Designed by: splendiddesign.hu
Köszönjük a WordPress használatát | WordPress használati útmutatók: WordPress kezdőknek