Hörmann garázskapu

A 2020 évi új Hörmann termékkatalógus aktuális tartalmát itt tudja megtekinteni!


kep.jpg

A szekcionált-kapunak csak előnyei vannak. Ön jól dönt, ha Hörmann szekcionált kaput választ. Ezek a kiváló minőségű garázskapuk függőlegesen nyílnak és így a maximális helyet biztosítják a garázsban és a garázs előtt.

elony.jpg

Ennek az előnyös konstrukciónak köszönhető, hogy a kapu nem mozdul ki síkjából. Ez különösképpen fontos, -sőt előírás, ha a garázs a járdára nyílik.

.

.

.

E kapuk nagyobb helyet biztosítanak. A szekcionáltkapuk függőlegesen nyílnak és helytakarékos módon a mennyezet alatt helyezkednek el. E konstrukciós elvnek köszönhetően maximális helyet biztosítanak a garázsban és a garázs előtti parkoláshoz. Megnövelik az áthajtási méretet. A kapunyílás mögé történő beépítésnél a Hörmann szekcionáltkapuk majdnem az egész nyílásméretet szabadon tartják. Ez fontos szempont lehet a kisteherautóknál és terepjáróknál.

.

barmelygarazsba.jpgBármely garázsba beépíthető.
A nyílás alakja nem játszik szerepet. Mindegy, hogy a nyílás derékszögű, letört-sarkú, körszegmenses vagy köríves-e. A Hörmann szekcionáltkapu mindenhova beépíthető.

.

l_logo.jpg

Két rugórendszer, azonos minőség.
A Hörmann szekcionált garázskapuk halkan, biztonságosan és könnyen működnek. A nagyszerű műszaki megoldásoknak és szabadalmaknak köszönhetően a Hörmann minden beépítési szituációra a megfelelő megoldást kínálja.

.

.

n_logo.jpgA szekcionált kapuk 3000 mm szélességig és 2500 mm magasságig szériában a bevált húzórugós technikával (Z sínvezetés) vannak ellátva. Nagyobb szekcionált kapuk és átjáró ajtós kapuk, valamint masszív faszerkezetű kapukat torziósrugós rendszerrel (N-, L sínvezetés) szállítjuk.

.

.

.

z_logo.jpg

A duplafalú EPU kapu a megoldás, ha az Ön garázsa határos a házával, vagy a garázs a háznak egy bejárata. A duplafalú hőszigetelt LPU kapuk kínálják a lehető legjobb szigetelést. Ajánlott, ha pl. a garázst egyben munkatérnek is használják, vagy egyszerűen az energia költségeket alacsonyan szeretné tartani. Emellett a 42 mm-es erős lamella gondoskodik a nagy stabilitásról és a halk működéről.
.
A Hörmann automata-kapuk olyan kényelmesen kezelhetők, akár egy televízió. Elegendő egy gombnyomás, és rossz időben is kiszállás nélkül hajthatunk be a garázsba. Sötétben nagyobb biztonságot jelent, ha az autóból nem kell kiszállni.
A Hörmann kapukat és meghajtásokat biztonsági egységként a 13241-1-es európai szabvány szerint bevizsgálták és tanúsították.


Vegye igénybe ingyenes árajánlat kérési lehetőségünket és díjmentes helyszíni felmérésünket!

Splendid Design Csoport

06-30-444-1555

info@sdcs.hu

Powered by WordPress | Designed by: splendiddesign.hu
Köszönjük a WordPress használatát | WordPress használati útmutatók: WordPress kezdőknek