Rólunk mondták

Számunkra az egyik legfontosabb ügyfeleink elégedettsége. Időről időre megkérdezzük Önöket mi a véleményük termékeinkről, a munkánkról, de sokszor spontán kérdés nélkül is kapunk elismerő szavakat vagy kritikát. Ebből látjuk, hogy mi az amire szüksége van ügyfeleinknek és mi az amin javítanunk kell. Ezt ezúton is köszönjük Önöknek!

Íme néhány ügyfelünk írásos véleménye ezt mondták rólunk!

Ha Önnek véleménye van rólunk, mert már ügyfelünk volt, kérjük írja meg nekünk a splendid@t-online.hu e-mailcímre!

_____________________________

“Köszönet a Splendid Design Kft-nek a tökéletes munkát és a kedvező árat, a felméréstől az átadásig!
Nyugodt szívvel ajánlom Önöket!

Köszönettel : V. Péter – Gyál”

garazskapu fotók  2013 08 11 VPeter Gyal

V.Péter – Gyál – Garázskapu

_____________________________

“Tisztelt Fényes Úr!

Nagy szerencsémnek tartom amikor Önöket választottam ki budaörsi kertem öntözőrendszerének kiépítésére. Interneten kerestem kivitelezőket és 5 ajánlattevő közül döntöttem az Ön cége mellett.
Ajánlatuk szakszerűsége és árfekvése kiemelkedett a többi közül.
Ezen pozitívumokat a megvalósítás teljes mértékben alátámasztotta. Minden egyedi kívánságomat figyelembe vették és mind minőségben, mind pedig határidőben kifogástalanul oldották meg a feladatot.
Annak is örülök, hogy a kertészeti munkák – talajcsere, gyepszőnyegezés, ágyásszegélyezés, stb. -
kivitelezésével az Ön által javasolt vállalkozót, a Gaben Garden Kft-t bíztam meg. Eredetileg más szervezetet akartam felkérni, de végül úgy ítéltem meg, hogy szerencsésebb olyan társvállalkozót felvonultatni, akikkel Önök már sok éve együttműködnek. Nos ez a döntés is helyesnek bizonyult, mert utóbbiak a Splendid Design Kft.-vel azonos színvonalú munkát végeztek
Büszke vagyok, amiért az Önök remek munkájának köszönhetően gyönyörű kertnek lettem a birtokosa.

Hálás köszönet a feladat megvalósításában részt vett valamennyi közreműködőnek.

Üdvözlettel:

Heim Pál”

 

Heim Pál Öntözőrendszer

Heim Pál Öntözőrendszer

Heim Pál Öntözőrendszer

Heim Pál Öntözőrendszer

Heim Pál Öntözőrendszer Mágnesszelepek

Heim Pál Öntözőrendszer Mágnesszelepek

 

 

_____________________________

Európai színvonalú ipari beruházásban vett részt a Splendid Design Kft.

Ipari garázskapukat és beltéri acélajtókat biztosított a cég.
A törökbálinti ipari csarnok a Hörmann kapuk és ajtók beépítésével érte el végleges állapotát. Az autófényező- és karosszérialakatos üzem és szerviz így már nem csak teljesen biztonságos a remek nyílászáróknak köszönhetően, de a kliensek is esztétikus környezettel találkoznak, ha ellátogatnak a szalonba.

Ismét bebizonyosodott, hogy a Hörmann nem csak a családi-vagy társasházak számára kínál hatalmas és színes termékválasztékot a garázskapuk és bejárati ajtók terén, de ugyanúgy népszerű a márka az ipari és gazdasági épületek tulajdonosainál, a kis- és középvállalkozások, cégek által birtokolt ingatlanok esetében is. Zsidi József vállalkozó tulajdona az autófényező-és karosszérialakatos szerviz és szalon Törökbálinton, amely a magas minőségre és kiszolgálásra fekteti a hangsúlyt, éppen ezért volt fontos, hogy az általa birtokolt ipari csarnok is a lehető legmagasabb színvonalon készüljön el.
„A négy beszerelt ipari garázskapuval és a beltéri acélajtókkal lett teljes a szerviz, amelyeket a Hörmanntól igényeltünk. A kiválasztásnál egyértelmű volt, hogy csakis Hörmann termékek mellett döntünk majd, hiszen az ipari kapuk közül köztudottan ezek a legmegbízhatóbbak. Jó a hőszigetelésük, csendes működésűek és az sem volt elhanyagolható szempont, hogy szerettük volna, ha stílusban is illeszkednek a kapuk az exkluzív környezethez. Fekete antracit alumínium garázskapukat választottunk a fekete ablakokhoz és ablakkeretekhez. A Hörmann acélajtajai szintén beváltak – a jó anyagminőségnek és a precíz gyártásnak köszönhetően különösen ellenállóak és biztonságos működésűek. Aki az iparban, a kereskedelemben, a mezőgazdaságban hosszú távra tervez, és a minőséget keresi, az csak ilyeneket használ.” – mondta el a vállalkozó.
Zsidi József azt is hozzátette: a beszereléssel is maximálisan meg volt elégedve, a Splendid Design Kft. munkatársai, Fényes Csaba vezetésével nagyon jó munkát végeztek. „Azt gondolom, hogy egy hihetetlenül magas színvonalú beruházásban vehettünk részt, amely bárhol Európában megállná a helyét, büszkék lehetünk erre a munkánkra.” – mondta el Fényes Csaba, a kivitelező cég ügyvezetője.

Törökbálinti autófényező műhely

Törökbálinti autófényező műhely

 

Törökbálinti autószerelő műhely

Törökbálinti autószerelő műhely

_____________________________

“Tisztelt Cím!
2012. májusában kerültünk cégükkel kapcsolatba garázskapunk vásárlása kapcsán.
Ezúton szeretném hálámat és köszönetemet kifejezni a gyors, precíz és nem utolsó sorban szakmailag magasan képzett kollégái illetve az Ön segítségéért.
A mai világban fontos hogy megbízzunk egymásban és amit kifizetünk azért megfelelő szolgáltatást kapjunk.
Az Önök cége tükrözi a korrektséget és bízom benne, hogy ezzel nem csak én volt ügyfelük hanem a következő sok megrendelőjük is szembesül.
Szép napot kívánok
Flórek Éva”

_____________________________

“Én egy régebben épült házban élek, tehát a felújítás, korszerűsítés folyamatos tevékenység nálam, tehát mindig van újabb fejlesztési feladat. Az ember mindig fél, amikor a házában egy feladat elvégzésére iparost keres. Ennek fő oka valószínűleg az, hogy nagy sok kókler van a piacon, lerontva ezzel a tisztességesen dolgozó vállalkozókat. A Splendid-design céget nekem az egyik kollégám ajánlotta, mivel központi porszívóst kerestem akkoriban, évekkel ezelőtt. A munkát jól végezték el, és a későbbiek folyamán – látva munkájuk minőségét – a garázs, valamint a kertkapu elkészítését és motorizálását is rájuk bíztam. Jó szívvel ajánlom a céget minden építkező embernek.

Ui.:
Kedves Csaba!
Láttam a garázskapu-karbartásos levelet, de nekem nem a garázskapuval volt gondom, hanem a kertkapuval, mivel az nyikorgott. Az alsó forgónál találtam zsirzó nyílást, de a felsőnél nem. Tehát jó lenne, ha erről is születne valami prezentáció.
Üdv:BG.”

 

 

Powered by WordPress | Designed by: splendiddesign.hu
Köszönjük a WordPress használatát | WordPress használati útmutatók: WordPress kezdőknek