Kapcsolat

Splendid Design Kft.

Címünk: 2030 Érd, Rekettye u.34
Telefonszámaink: 06-30-444-1555; 06-20-299-1533
Fax: 06-23-371-645
E-mail cím:
splendid@t-online.hu
Adószám:14049091-2-13

 

Munkatársaink

 

munkatarsaink-fenyes-csaba-kicsi

Fényes Csaba vagyok a Splendid Design Kft. ügyvezető- tulajdonosa. Az én feladatom a megbízások, projektek menedzselése. Az ügyfelekkel való kapcsolattartás és megbeszélések lebonyolítása. Egy kisvállalkozás tulajdonosaként pontosan tudom, hogy amilyen nehéz megszerezni egy új ügyfelet, olyan könnyű el is veszíteni azt. Jómagam is azon dolgozom, hogy aki betér a cégünk ajtaján elégedetten távozzon és ha csak érdeklődött, akkor is a lehető legjobb véleménnyel köszönjön el. Szabadidőmben a szakmámhoz kapcsolódó szakcikkeket szeretem olvasgatni a nagyvilágból és igazi kikapcsolódást tud nyújtani egy hosszan elnyúló baráti- családi beszélgetés is.

.

 

Magyari Alexandra  a Splendid Design Kft. ügyfélkapcsolati menedzsere. Az én feladatom, hogy az irodában fogadjam a bejövő hívásokat, egyeztessem az ügyfelekkel a telepítési és szervízelési időpontokat és egyéb asszisztenciát végezzek Csaba részére. Úgy gondolom, hogy az ügyfélkapcsolat az első telefonhívásnál vagy az első találkozáskor kezdődik. Azon vagyok, hogy ha valaki megismeri a Splendid Design -ot, a figyelmet, az ügyfélközpontúságot és a maradéktalan, minőségi kiszolgálást tapasztalja. Szabadidőmben szeretek kertészkedni és a családommal kirándulni.

 

.

Bandzi Gergő vagyok a Splendid Desing Kft. egyik szerelője Kollégámmal együtt párban szoktunk dolgozni és a helyszínen elvégezni a telepítési vagy szervizes munkákat. Összehangolt csapatmunka a mienk, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy az ügyfél minőségi szolgáltatást kapjon. Úgy gondolom egy ügyféllel a szakmai dolgokon felül meg kell találni a szót és el kell tudni beszélgetni a hétköznapi dolgokról is. Talán éppen ez az, amiért minden ügyfelünkkel jó kapcsolatban vagyunk.

 

.

Hodász Attila vagyok a Splendid Desing Kft. egyik szerelője. Feladatom az ügyfelekhez a megbeszélt időre érkezés, és a megrendelő által kért szolgáltatás pontos és precíz elvégzése, a kollégámmal azon törekszünk hogy ezen munkákat a legjobb tudásunk szerint végezzük el, hogy távozásunkkor az ügyfelekben a legjobb benyomást keltsük és bármikor bizalommal újra hívhassanak minket.

 

 

.

Megközelíthetőség


Nagyobb térképre váltás

Kiemelt partnereink

T-Markt Szakáruház   –  www.tmarkt.hu

Gaben Garden Kft  - www.gabengarden.hu

Hörmann Hungária - www.hormann.hu

Sistem Air Magyarország - www.kozpontiporszivorendszer.hu

Hasznosoldalak:
Keresned sem kell!

Goliát kereső: startjatekok

 

További saját oldalaink:

Automata öntözőrendszer – topontozo.hu

Garázskapuk - garazskapu-pestmegye.hu

Központi porszívó - kozpontiporszivos.hu

Powered by WordPress | Designed by: splendiddesign.hu
Köszönjük a WordPress használatát | WordPress használati útmutatók: WordPress kezdőknek